Thursday, December 31, 2009

(STICKY) TOP COMMENTER CONTEST

Ummi terjumpa le satu blog yg anjurkan contest ni..nampak cam seronok je...bukannye nakkan hadiah sgt...saje je nk memeriahkan dunia blogging ni...then dptkan kawan2 alam maya...

Kalau sesiapa yg ada blog...meh la join sekali...scroll ke bawah tgk syarat2nye...

Good Luck!!!

SYARAT2 ;
  1. Follow ATAU Linkkan blog http://ummi-hanie.blogspot.com dgn blog anda . (pilih salah satu ye)

  2. Buat entri ringkas tentang contest ni beserta STICKY MODE .

  3. Jika nama anda tersenarai dalam senarai Top 10 Commenter tetapi anda tidak memiliki blog , maka penyertaan anda TIDAK DIKIRA . Harap maaf .

  4. Komen2 berunsur NEGATIF tidak akan diambilkira . Kritikan membina dibenarkan . Sila beri komen dengan sopan .
Satu lagi . Ada HADIAH MISTERI bagi TOP REFERRER !
So , jangan lupa war2kan contest ni kpd sahabat2 bloggerz anda yg lain !

Di sini ada sedikit tips untuk diikuti ;
  • masuk ke blog ini setiap hari untuk beri komen , sedikit pun tak apa asalkan ada :)
  • cari topik yg anda suka melalui LABEL BERAWAN atau search melalui arkib "Sejarah Ekspresi" atau di ruangan search itu sendiri . 
  • kebanyakan entri saya pada tahun 2008 kurang komen (cakap sorang2) , jadi silalah komen2 di mana yg patut ok :) .

TEMPAT PERTAMA : RM 30 TUNAI

TEMPAT KEDUA : RM 20 TUNAI

TEMPAT KETIGA : RM10 TUNAI

TEMPAT KE-4 HINGGA 10 : SAGUHATI

contest ini bermula 1 Disember - 31 Disember jam 11.59 PM



4 comments:

Ieda the Rainbow Princess said...

Assalamu'alaikum..Slmt Pg..Salam Ukhuwwah
dr Ieda.. :) Slmt berkomen di Blog Ummi Hanie,
Akak.. :)

uMMiIRa said...

Waalaikummussalam...Salam Ukhuwah jugak dr akak...

Ummi Hanie said...

Salam ziaRAh ummi,
terime kasih sudi join contest saya yea...
slmt berkomen n make new friends ! :)
u r qualified

thanx to sis ieda too ;)

uMMiIRa said...

Wassalam..tq hanie...nanti ummi bg komen byk2..he3...

Post a Comment